0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Russiske pandekager

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
JENS DRESLING
Foto: JENS DRESLING
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Sådan gør du
Lav en lys opbagning af mel og smør. Tilsæt mælken lidt ad gangen, mens der piskes, og lad opbagningen koge igennem. Tag den af ilden og lad den køle af.

Rør æggeblommerne i en ad gangen og tilsæt sukkeret. Pisk hviderne stive og vend dem i dejen. Bag 3-4 pandekager af almindelig størrelse. Pas på, at varmen ikke bliver for høj. Læg derpå pandekagerne sammen med hindbærsyltetøjet, som er smagt til med likøren. Drys med flormelis og de hakkede mandler, som først er ristet gyldne på en pande.

Den russiske pandekage serveres lunken og skæres ud som en lagkage. En lille kugle god vaniljeis vil sikkert ikke skade den.