Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Stjerneanis er de smukke blomsterlignende stjerner, kanelbarken krøller sig sammen, fennikelfrøene er lyse, nellikerne er lange og mørkbrune, og de små røde og runde korn er sichuanpeber. Foto: Rune Pedersen

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Hjemmelavet femkrydderi

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Varm panden op, og rist sichuanpeber, stjerneanis, nelliker og fennikelfrø på tør pande, indtil de begynder at afgive duft. Stød krydderierne i en morter, en kaffekværn eller en foodprocessor, indtil du har et pulver.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden