0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Mayonnaise

Det er bare den ultimative sauce, det er totalt genialt at binde æg og olie sammen. Saucen er elsket og hadet – mange forsøger med en lightudgave, det virker desværre ikke. Nøjes med at spise det en gang imellem, og nyd den gode smag i fulde drag.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Columbus Leth
Foto: Columbus Leth

Smag. Fra venstre mod højre: 1. Humus, 2. Mayonnaise, 3. Klassisk kryddersmør med hvidløg og persille og 4. Tzatziki.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

1. Blend æg sammen med sennep, eddike og salt

2. Blend derefter olien i lidt ad gangen, indtil ønsket konsistens er opnået. Smag til med salt, peber og eventuelt citronsaft.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts