Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Columbus Leth
Foto: Columbus Leth

Herregodt. Der er gods i kartoflerne og det ristede rugbrød, og god samg i den cremede dressing på denne salat. Æblet giver lidt syrlighed, der klæder den dejligt fede varmrøgede laks.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Kartoffelsalat med varmrøget laks og ristet rugbrød

Der er god spænding i denne ret med sprødt rugbrød, cremet dressing, syrlige æbler og salte kapers.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

1 person

Ingredienser

200 g aspargeskartofler
1 æble
2 spsk. majonæse
1/2 spsk. grov sennep
2 tsk. kapers
1/4 potte dild,
hakket salt sort peber
100 g grønne asparges, kogte
125 g varmrøget laks
2 skiver rugbrød, ristet 1 citronbåd

Sådan gør du:

  1. Kog kartoflerne, køl dem ned, og skær dem i skiver, skær æblet i tern, rør majonæse, sennep, kapers og dild sammen og smag til med salt og peber.
  2. Kog de grønne asparges og anret salaten med aspargesen, den røgede laks og ristet rugbrød og server med citron.

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden