Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Udsøgt enkelhed. Muslingerne ligger i saft af friske, modne tomater og pyntet med ringe af forårsløg.
Foto: Jacob Ehrbahn

Udsøgt enkelhed. Muslingerne ligger i saft af friske, modne tomater og pyntet med ringe af forårsløg.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Blåmuslinger og tomatsaft

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Selve frugtkødet går fra, og over tid lægger det sig over en klar, intenst smagende tomatsaft. Dette kan udnyttes ved at lade tomatjuicen dryppe af i en sigte, der er foret med et stykke papir.

Til denne meget sarte ret skal blåmuslingerne have en lidt anderledes behandling end normalt.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

Podcasts

Forsiden