0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Bagt sommersalat med honning-sennepsdressing og sild

Kille Enna, forfatteren til ’Kartofler på bordet’, har en genial og billig opskrift på kartofler og kål i ovnen.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
SIMON FALS
Foto: SIMON FALS
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Forret eller tilbehør til 4-5 personer

Ingredienser:

3/4 kg nye skrubbede kartofler
200 g pillede nye løg
koldpresset olivenolie til bagning
strejf af chiliflager
havsalt
friskkværnet sort peber
450 g renset spidskål
ca. 50 g renset rucolasalat

Honning-sennepsdressing (giver 1,5 dl)
3 spsk. honning
3 spsk. grov sennep (mild)
2 spsk. fintrevet citronskal
4 spsk. friskpresset citronsaft
1,5 spsk. koldpresset olivenolie
havsalt
friskkværnet sort peber

Bliv en del af Politikens madunivers!

Få fuld adgang til alle artikler på politiken.dk inkl. et helt madunivers med 750 grønne opskrifter og i alt over 2000 opskrifter og madartikler.

Prøv første måned for 1 kr.