0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Nytårstilbud: Følg med i Politiken hele året for kun 2021,- Køb nu

Vegansk risalamande

I denne veganske risalamande er der hverken soja- eller mandelmælk fra karton – det er slet ikke nødvendigt, for den er lækker alligevel. Du kan smutte mandlerne eller lade være. Gør du det, ligner den mere almindelig risalamande.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Columbus Leth/Columbus Leth
Foto: Columbus Leth/Columbus Leth

Au naturel. Risalamanden indeholder kun naturlige produkter. Vil man have en mere cremet konsistens, kan mandler og 4 dl af vandet udskiftes med en dåse kokosmælk light (400 ml). Kog ris med 400 ml kokosmælk og 3 dl vand i 30 min., og tilsæt 50-100 g smuttede hakkede mandler efter kogningen.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

4 personer

Ingredienser:

100 g mandler, evt. smuttede
1 vaniljestang
5+2 dl vand
100 g grødris 1/4-1/2 tsk. salt

Til servering
kirsebærsovs

Overhæld mandlerne med kogende vand, lad dem stå 5-10 minutter, og smut dem ud af de løsnede hinder.

Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Podcasts

Annonce

Forsiden