0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Morfars lørdagsconfit

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Tue Nyboe
Foto: Tue Nyboe

Confit. De sprøde og smagfulde andelår kan serveres med chilisyltede drueagruker - eller med rødkål til vinter

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Morfar er min gamle køkkenchef, Christian Mortensen. Vi var sammen i 10 år på The Paul i Tivoli, og han var min højre hånd, mit venstre ben – en fantastisk mand. Han lavede personalemad på restauranten hver lørdag, og 9 ud af 10 gange var det confit – enten med ande-, kyllinge- eller kaninlår. Det er fedt, sprødt og salt.