0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Pesto

Hver familie i Italien har sin egen pestoopskrift, som ofte er flere generationer gammel.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Columbus Leth
Foto: Columbus Leth

Smag. Fra venstre mod højre: 1. Pesto, 2. Tomatsauce og 3. Senepsvinaigrette

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

1 portion

Ingredienser

2 bdt. basilikum
1/2 bdt. bredbladet persille
2 dl olivenolie
50 g pinjekerner, ristede
80 g revet parmesan
salt
sort peber

Sådan gør du:

  1. Hak basilikum og persille groft.
  2. Kom det i en blender og blend det godt sammen med olie.
  3. Tilsæt pinjekerner og parmesanost, blend det sammen og smag til med salt og peber.