0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Tunamelt-sandwich

Kombinationen af tunsalat og smeltet ost går op i en højere enhed i denne sandwich. Her er fyld til 4-6 sandwich.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

1. Tunen brydes i mindre stykker med en gaffel. Hakket æg, kapers, løg, drueagurker og blegselleri kommes ved. Bland det med mayonnaise, til konsistensen er passende, og smag til med salt, peber og lidt citronsaft.

2. Rist sandwichbrød let. Kom derpå tunsalaten på brødet, og dæk den med skiver af mild cheddarost. Den øverste skive brød lægges på, hvorpå man rister sandwichen færdigt i en sandwichtoaster, i ovnen under grillen eller på en grillpande, sådan at osten smelter. Serveres straks.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden