Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

ASIATISK AND. Du behøver ikke have gang i flere stegepander til denne ret, selv om du får mange gæster. Kødet brunes i forvejen og steger færdig i ovnen.

ASIATISK AND. Du behøver ikke have gang i flere stegepander til denne ret, selv om du får mange gæster. Kødet brunes i forvejen og steger færdig i ovnen.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Andebryster i sojamarinade med salat

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Sådan gør du
RIDS SKINDSIDEN på andebrysterne i tern og læg dem i en lage af olie, fintrevet hvidløg og ingefær, knust stjerneanis, tamari, appelsinskal og -saft, salt og peber. Lad dem trække i lagen i 1 time. Tænd ovnen på 175 grader.

Hæld lidt af lagen fra kødet på en varm pande og brun andebrysterne med skindsiden nedad, til skindet er sprødt og flot gyldent. Vend og steg i 2 minutter på kødsiden. Steg kødet færdigt i den varme ovn i 8 minutter. Lad det hvile i 5-8 minutter, før det skæres ud og serveres sammen med salaten.

Skyl salaterne og dryp dem godt af. Pluk radicchioen i grove stykker. Skræl appelsinerne og skær dem i fileter. Hak hasselnøddekernerne groft. Bland salater, appelsinfileter og hasselnødder. Pisk appelsinsaft og rapsolie godt sammen og smag dressingen til med salt og peber. Vend salaten godt rundt i dressingen.

Annonce

Annonce

Podcasts

Forsiden