0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Portobelloburger fra grillen med tilbehør

Thomas Rode Andersen kan godt lide at lave stenalderversioner af populære fastfoodretter som f.eks. spaghetti bolognese og hotdogs. Denne burger med bolle af portobellosvampe er fyldt med smag og kant.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Mikkel Adsbøl
Foto: Mikkel Adsbøl

Smagsprøve. Thomas Rode anbefaler, at man smager på farsen, selv om det er imod sundhedsmyndighedernes anbefaling. For som han siger: »Smager den godt rå, gør den det temmelig sikkert også, når den er tilberedt«.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst