0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Mayonnaise

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning


1. Stil ingredienserne på køkkenbordet en times tid, inden du skal røre mayonnaise, så de får ’køkkentemperatur’.

2. Bland æggeblommer, vineddike, citronsaft, sennep samt salt og peber. Rør herefter lidt efter lidt olien i under konstant piskning.

Mayonnaisen skal hele tiden kunne absorbere olien. Smag til med cayennepeber og evt. mere salt, peber og citronsaft.

3. Du kan smagsætte din mayo, som du lyster og f.eks. lade olien til mayonnaisen stå lunt og t række med stegte karljohansvampe.

Bliv en del af Politikens madunivers!

🥦🌽🥕🥒🍉🍎🍓

Få fuld adgang til alle artikler på politiken.dk inkl. et helt madunivers med 750 grønne opskrifter og i alt over 2000 opskrifter og madartikler.

Prøv første måned for 1 kr.

Annonce