0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Ovnstegt kylling med hyldeblomst, rosmarin og hvidløg

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
COLUMBUS LETH
Foto: COLUMBUS LETH
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Sådan gør du:
Grovparter kyllingen i lår, bryst med ben og vinger, og læg det i en bradepande med bagepapir. Fordel olien på kyllingen, og krydr godt med salt og peber.

Fjern det meste af de grønne stængler på hyldeblomsten, og hak blomsterne groft sammen med rosmarin og hvidløg. Fordel det ud over kyllingen, og sæt den i en forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 1 time.

Anret kyllingen på et fad, og server med nye kartofler og god stor grøn sommersalat.

Bliv en del af Politikens madunivers!

Få fuld adgang til alle artikler på politiken.dk inkl. et helt madunivers med 750 grønne opskrifter og i alt over 2000 opskrifter og madartikler.

Prøv første måned for 1 kr.