0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Andebryst med valnødder og kornsalat med granatæble

And med granatæble og valnødder er en persisk simreklassiker. Her har jeg brugt de samme smagselementer, men i en lidt nemmere og grøntsagspimpet version. Til salaten kan du bruge alle slags korn, bulgur eller quinua.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
COLUMBUS LETH
Foto: COLUMBUS LETH
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Til 4 personer

Ingredienser:

Kornsalat
150 g korn efter eget valg
1/2-1 granatæble
200 g rød peberfrugt
75 g bladselleri
150 g grønkål
lille bundt persille, mynte eller koriander

Dressing
1 fed presset hvidløg
3 spsk. olivenolie
1 spsk. granatæblesirup (eller 2 tsk. citronsaft)
1/2-1 tsk. stødt allehånde
1 stort nip chiliflager eller cayennepeber
salt

And
500 g persillerod – eller anden rodfrugt
2,5 dl grøntsagsbouillon, gerne Herbamare
1 kanelstang
75 g valnødder
2 andebryster á 300 g
salt og peber

Bliv en del af Politikens madunivers!

Få fuld adgang til alle artikler på politiken.dk inkl. et helt madunivers med 750 grønne opskrifter og i alt over 2000 opskrifter og mada