0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Traditionel medister med hvidkålssalat

Den finthakkede medister er dejligt fed og får fint modspil af den syrlige hvidkål.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Joachim Adrian/Joachim Adrian
Foto: Joachim Adrian/Joachim Adrian

Uden sener. Jeg har valgt at bruge svineyderlår, der er forholdsvis reelt og uden for mange sener, men som også er til at betale. Når pølsen skal være finthakket som denne, giver det et bedre resultat at bruge kød uden for mange sener. Flomme kan bestilles hos slagteren.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER