0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Grønkålssalat med æbler

Grønkål har i nogle år ligget højt på internationale gourmettrendlister, men herhjemme kender vi den bedst som gennemkogt stuvning i form af grønlangkål. Det smager glimrende, men nøjes man med at give kålen nogle minutter på en pande, er oplevelsen anderledes frisk og moderne.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER



»Som udgangspunkt tænker jeg altid på en syrlig frugt og nødder, når jeg tænker på, hvad der går godt til kål som f.eks. grønkål«, siger Bo Frederiksen.

Har man de tre ingredienser sammen, kan man tilsætte blandingen til andre grøntsager og bruge en valgfri olie-eddike-dressing.

1. Snit grønkålen i 1 cm brede stykker – ikke noget med at ribbe bladene af stænglerne.

2. Steg grønkålen på en brandvarm pande med neutral olie, indtil kålen begynder at få sorte kanter, cirka 1 minut. Tilsæt skalotteløg, og vend rundt, uden at løgene branker.

3. Hæld øl på panden, tilsæt æbler og nødder, og tag panden af. Smag til med salt, peber, æbleeddike og timian.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts