Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Grønkålssalat med æbler

Grønkål har i nogle år ligget højt på internationale gourmettrendlister, men herhjemme kender vi den bedst som gennemkogt stuvning i form af grønlangkål. Det smager glimrende, men nøjes man med at give kålen nogle minutter på en pande, er oplevelsen anderledes frisk og moderne.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst



»Som udgangspunkt tænker jeg altid på en syrlig frugt og nødder, når jeg tænker på, hvad der går godt til kål som f.eks. grønkål«, siger Bo Frederiksen.

Har man de tre ingredienser sammen, kan man tilsætte blandingen til andre grøntsager og bruge en valgfri olie-eddike-dressing.

1. Snit grønkålen i 1 cm brede stykker – ikke noget med at ribbe bladene af stænglerne.

2. Steg grønkålen på en brandvarm pande med neutral olie, indtil kålen begynder at få sorte kanter, cirka 1 minut. Tilsæt skalotteløg, og vend rundt, uden at løgene branker.

3. Hæld øl på panden, tilsæt æbler og nødder, og tag panden af. Smag til med salt, peber, æbleeddike og timian.

Læs mere:

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden