0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Borsjtj med andeconfit

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Tue Nyboe
Foto: Tue Nyboe

Raffineret. And giver en raffineret og smagfuld fond til den russike rødbedesuppe, borsjtj

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Rødbedesuppen er en helt klassisk russisk borsjtj – den oprindelige borsjtj kan laves med enten svinefond eller andefond. Jeg synes ikke, at svin giver en fantastisk fond, hvorimod and giver en meget raffineret fond.

2. Rist andelårene sprøde på en pande, drys med havsalt, og del hvert andelår i to. Anret suppen i dybe tallerkener med et halvt andelår per portion.