Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Pizza med kartofler, kylling, rosmarin og chili

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Til 1 portion dej

Ingredienser:

2 kyllingebryster, gerne økologiske
3 mellemstore kartofler
4 stilke frisk rosmarin
chiliflager
salt
koldpresset raps- eller olivenolie

Sådan gør du
Tænd ovnen på 225 grader varmluft og stil bagepladerne i ovnen.

Skær kyllingefileterne i 2 cm tykke skiver. Skær kartoflerne i tynde, tynde skiver med eller uden skræl. Dæk de smurte bunde med kartoffelskiver. Drys og tryk eventuelt kerner og frø på dejkanten (se dejopskriften). Fordel kyllingestykkerne over kartoflerne sammen med rosmarinnåle, chiliflager og salt. Dryp med lidt olie.

Træk bagepapir med pizzaer over på de varme bageplader og bag dem i 13-15 minutter, til de er gyldne og sprøde.

Læs mere:

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden