0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Vildtfilet med svampe, løg og balsamico

Vildt går rigtig godt i spænd med årstidens svampe, og syren fra balsamicoen bringer balance i forholdet mellem skovens umamimættede råvarer.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

1. Forvarm ovnen til 200 grader. Krydr kødet med salt og peber, og brun det i olie på en pande. Steg kødet færdigt i den forvarmede ovn i 12-15 minutter (helst ved en temperatur på 56-58 grader).

2. Rens svampene og skær dem i mindre stykker.

Brun svampe, løg og hvidløg på en varm pande i olivenolie i ca. 3 minutter. Tilsæt balsamico og honning, kog det op og smag til med salt og peber.

3. Skær kødet i skiver og anret det med svampene og væsken fra panden. Server med kartoffelmos eller rodfrugtmos.

Deltag i debatten nu

Det koster kun 1 kr. at få fuld adgang til Politiken, hvor du kan læse artikler, lytte til podcasts og løse krydsord.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter