1. Forvarm ovnen til 200 grader. Krydr kødet med salt og peber, og brun det i olie på en pande. Steg kødet færdigt i den forvarmede ovn i 12-15 minutter (helst ved en temperatur på 56-58 grader).
2. Rens svampene og skær dem i mindre stykker.
Brun svampe, løg og hvidløg på en varm pande i olivenolie i ca. 3 minutter. Tilsæt balsamico og honning, kog det op og smag til med salt og peber.
3. Skær kødet i skiver og anret det med svampene og væsken fra panden. Server med kartoffelmos eller rodfrugtmos.
Der skete en fejl, prøv igen senere
Der skete en fejl, prøv igen senere eller søg hjælp via vores kundecenter
Deltag i debatten nu
Det koster kun 1 kr. at få fuld adgang til Politiken, hvor du kan læse artikler, lytte til podcasts og løse krydsord.
Læs mereEr du under 30 år og udeboende? Få halv pris her
Allerede abonnent? Log ind her