Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Denne skønne ret kan også laves med timian eller rosmarin, og foretrækker du en anden pastatype end penne, kan du snildt bytte dem ud.
Foto: Columbus Leth

Denne skønne ret kan også laves med timian eller rosmarin, og foretrækker du en anden pastatype end penne, kan du snildt bytte dem ud.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Glem alt om tørre lædersåler: Lynstegt lever med pasta

Denne pastaret med stegt lever er sublim takket være syren og fedmen fra rødvinssaucen.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

4 personer

Ingredienser

400-500 g kalve-, okse-, svine-eller kyllingelever

100 g mel

salt

sort peber

2 spsk. olivenolie

1 løg

2 fed hvidløg

100 g smør

4-6 stængler salvie

2 dl rødvin, Chianti

400 g penne, kogt efter pakkens anvisning

parmesan

Sådan gør du:

  1. Skær leveren i ultra tynde skiver. Vend dem i mel, og krydr med salt og peber. Steg leveren af på en meget varm pande i olivenolie i ca. 2 minutter, og tag det af varmen. Kom kødet over på en tallerken, og rens panden.
  2. Hak hvidløg og løg fint, og brun det af på panden i smør, indtil smørret bruner. Tilsæt fint hakket salvie, og lad det stege med i 1 minut.
  3. Tilsæt rødvin, og lad det koge lidt ind og blive let cremet. Tilsæt leveren og den varme pasta, og smag til med salt og peber. Anret retten i en stor skål med revet parmesan og brød.

Annonce

Annonce

Podcasts

Forsiden