0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Kristoffers brød

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Per Folkver
Foto: Per Folkver
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Rør vand, gær, surdej, honning, salt og havregryn sammen i en rummelig skål.Tilsæt derefter melet lidt ad gangen.

Rør grundigt igennem, dæk skålen med film og sæt den i køleskabet. Min dej hæver altid mindst 12 timer – gerne 24 – og kan i øvrigt stå i køleren i flere dage.

Når man synes, den er klar, sættes bollerne på en bageplade med bagepapir. En våd spiseske fungerer bedst til at få dejen fra skål til bageplade. Sørg for at lave bollerne nogenlunde lige store. Der kan toppes med græskarkerner, sesamfrø, solsikkekerner, eller lignende.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts