0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Chreime - stærk nordafrikansk fiskeret

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Studio EPP - Eilon Paz
Foto: Studio EPP - Eilon Paz

Nemt. Cheime er en enkel hverdagsret, som kan laves med alle slags fisk - gerne den billigste - med ben og alt.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

De dominerende smagsgivere er paprika, cayennepeber og hvidløg, men prikken over i’et er kommen – udelad det ikke! Og vær ikke bange for smagen, som blander sig med de andre smage. Kog fisken, så den stadig er saftig, den må ikke blive tør. Server med couscous, ris eller brød og salat.

4-6 personer

Bliv en del af Politikens madunivers!

Få fuld adgang til alle artikler på politiken.dk inkl. et helt madunivers med 750 grønne opskrifter og i alt over 2000 opskrifter og madartikler.

Prøv første måned for 1 kr.

Annonce