Foto: Peter Kam
Opskrifter

Helseiste med urtete, frisk ingefær og friske krydderurter

Opskrifter

Jeg har valgt at bruge den populære cool mint-te her.

Den smager sødt og godt af især lakrids, men indeholder også blandt andet æble og citrongræs.

Jeg har spicet op med timian, som er overraskende god som te – det er salvie i øvrigt også – smager fint, krydret, let genkendeligt.

Server timiante for dine gæster, og lad dem gætte, hvad de drikker. Mynten giver friskhed, og ingefæren varme.

Teen bliver her brygget som varmbryg for at trække mest mulig smag ud af timianen, mynten og ingefæren.

1. Kom te, timian, evt. mynte, og skrællet ingefær, som er skåret i skiver, i en tekande eller kande, og hæld vandet på.

Lad teen trække det anbefalede antal minutter – 5-7 – og sigt den. Stil den til afkøling og i køleskab, når den er lunken.

Server den kold i glas med isterninger og eventuelt krydderurter som pynt.

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden