Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Hjemmelavet pålægschokolade med tørret mango. Foto: Columbus Leth.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Hjemmelavet pålægschokolade med tørret mango

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Sådan gør du

Smelt chokoladen i et vandbad og hak mangoen fint, mens chokoladen smelter.

Hæld chokoladen ud på et stykke bagepapir, smør chokoladen jævnt ud med en paletkniv, og drys chokoladen med tørret mango.

Sæt chokoladen et køligt sted, indtil den stivnet.

Skær pålægschokoladen ud i passende stykker med en varm kniv eller en pizzaskærer.

Opbevares i lag mellem bagepapir i en plastikbeholder på køl.

Man kan bruge alverdens tørret frugt og nødder til denne hjemmelavede pålægschokolade, som fint kan knækkes hen over en kage eller is.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden