0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Citronmarineret rokke med grønt og fetaost

Når man steger rokkevinge som denne, kræver det, at man lægger stykkerne med skindsiden nedad i stegepanden, så den bliver sprød og flot. Husk at trykke let på stykket i starten med en palet eller en anden ting, som hindrer rokkevingen i at rulle sig sammen. Hvis du steger rokken virkelig perfekt, bliver den gylden, og den flotte, skaldyrsagtige smag træder fint frem.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Christian Stæhr
Foto: Christian Stæhr
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst