0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Giv den lækre, fede sommermakrel en hård hånd i køkkenet

James Price steger, griller og marinerer fisken – og serverer kraftige sager til.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Finn Frandsen
Foto: Finn Frandsen

Smagfuld. Makrellens indre er fyldt med krydderurter og citron, kartoflerne har fået et skud peberrod, og grøtsagerne et syrligt kick. Det kan den fede makrel sagtens bære.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Den smukke, skinnende og blågrønne makrel frister allerede nu hos fiskehandleren – sæsonen går i gang i juni, og den kulminerer for den fede fisk senere på sommeren.

Når du køber makrel, så sørg for, at den er superfrisk. Klare øjne, røde gæller og en duft af hav. Fordi den er så fed, holder den sig ikke så godt, men skal helst spises samme dag, den er købt. I fryseren holder den sig heller ikke længere end 2-3 måneder.

LÆS ARTIKEL

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts