0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Små braiserede ’svineskanke’ med puré af hvide bønner og stegte rosenkål

Spoleben fra grisen finder man ikke i supermarkedets køledisk, så denne ret kræver en tur til slagteren, men så venter der en god oplevelse forude.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Finn Frandsen
Foto: Finn Frandsen

Grise-godte. Spoleben lyder måske ikke umiddelbart charmerende, men dækker over et meget lækkert stykke kød på grisen.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

4 personer

Ingredienser:

4 spoleben,
2-3 spsk. olivenolie
1 stor gulerod
1/2 knoldselleri
2 løg
6-8 fed hvidløg
1 kvist timian
2-3 laurbærblade
8-10 peberkorn
5 dl rødvin
svine- eller hønsebouillon

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts