Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

I en fart. Det er oplagt at servere turbosuppen en hverdagsvinteraften. Møllerens Gule Ærter er kogte, malede og tørrede fra fabrikkens side og skal derfor kun koges kort tid.
Foto: Columbus Leth./fotograf

I en fart. Det er oplagt at servere turbosuppen en hverdagsvinteraften. Møllerens Gule Ærter er kogte, malede og tørrede fra fabrikkens side og skal derfor kun koges kort tid.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Turbo-gule ærter med nakkekam

Her er en hurtig version af de klassiske gule ærter med flæsk. Nakkekammen er min yndlingsudskæring, for den er dejlig fedtmarmoreret.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

4 personer

Ingredienser:

4 nakkekoteletter
400 g gulerødder
400 g porrer
ca. 1,5 liter grøntsagsbouillon
2 laurbærblade
blade fra 3 kviste frisk timian
200 g Møllerens gule ærter
2-3 tsk. æbleeddike
friskkværnet peber og salt

Til servering

Rugbrød og smør

Sådan gør du:

1. Skær koteletterne i små terninger på ca. 2 x 2 cm. Skræl gulerødderne, og skær dem i terninger på 1 x 1 cm. Skær porrerne igennem på langs, og skær dem i tynde skiver, skyl dem grundigt i flere hold rent vand. Gem lidt af den grønne top til pynt, snit den fint.

2. Kog kødet i bouillonen sammen med laurbær og timian i 5-10 minutter, til kødet er mørt. Tilsæt gulerødder, porrer og ærter, og kog 5 minutter mere, til suppen er jævnet. Smag den til med eddike, peber og salt. Anret den i skåle, pynt med porretop, og server den med rugbrød og smør.

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden