0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Jordbærsorbet med knas

Søde solmodne jordbær tryllet om til læskende sorbet. Spis den sammen med sprød havregrynscrumble, et stykke kage eller direkte fra ismaskinen.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Maja Ambeck Vase
Foto: Maja Ambeck Vase

Sommersmag. Simpel jordbærsorbet, der smager af solskin og sommer – og af mere. Brug de allerbedste jordbær, du kan finde, for det kan smages, at bærrene er gode.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

1. Jordbærsorbet: Bring vand og sukker i kog, og lad det simre, indtil sukkeret er opløst. Køl sukkerlagen ned. Blend jordbær til puré, og bland sukkerlagen i. Smag til med citronsaft. Kør massen på ismaskine.

2. Crumble: Bland havregryn, mel og brun farin sammen i en skål, og smuldr smørret i med fingrene. Fordel crumblen på en bageplade beklædt med bagepapir, og bag den sprød i ca. 10 min. ved 175 grader. Lad den køle helt af, og bland den med frysetørrede jordbær.