0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Bagte jordbær med hvid chokoladeis og lakrids

Søde bagte jordbær serveret med en enkelt kugle hvid chokoladeis og et drys lakrids. Mere skal der ikke til.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Maja Ambeck Vase
Foto: Maja Ambeck Vase

Et lille drys rørsukker og en hurtig tur i ovnen giver jordbærrene en lækker, dyb, fyldig smag. Hvis du ikke har smagt bagte jordbær før, så lov mig at prøve.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

1. Bagte jordbær: Skær jordbærerne i skiver, og kom dem i et lille ovnfast fad. Drys rørsukker og fintrevet citronskal over. Bag jordbærrene ved 200 grader i 8-10 min. Lad dem køle lidt af.

2. Hvid chokoladeis: Kom chokolade og fløde i en gryde, og varm det langsomt op, indtil chokoladen er smeltet. Tag gryden af varmen, og rør sukker i. Tilsæt mælk. Køl ismassen ned, og kør den på ismaskine. Kom den færdigkørte is i en boks i fryseren indtil servering. Server jordbærrene med en kugle is og et lille drys rålakrids.