0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Æbler bagt på grene og karamel

Hvis man er heldig at have adgang til et æbletræ – særligt et, som skal beskæres lidt – kan man lave denne søde servering med æbler, der stadig sidder på grenen. Æblerne bliver dog også gode uden gren. Til det let syrlige æble gør den søde og fede karamel sig rigtig godt, mener folkene bag Slow Living Workshops.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Andrea Fjordside Pontoppidan
Foto: Andrea Fjordside Pontoppidan

Fadservering. Slow Living Workshops, der står bag en langbordsmiddag på Grantoftegaard, sværger til fadservering omkring det lange bord: Når maden serveres på fade, er alle sanser i spil omkring bordet, det fælles syn af et smukt, velduftene fad løfter forventningen, stemningen og måltidets kvalitet, mener folkene bag.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

8 personer, serveres på et fad

Karamel – ca. 1/2 liter2,5 dl sukker 2,5 dl fløde 100 g smør knivspids havsalt 1 tsk. fennikelfrø




Bagte æbler8-12 syrlige æbler, på gren eller løse 3-5 rosenknopper, let udsprungne 2-3 fennikelskærme, kan undlades 100 g sukker 100 g smør




Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden