0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Mælkechokoladetærte med ristede hasselnødder

Sprød, hasselnøddesød bund toppet med fløjlsblød mælkechokoladeganache og pyntet med brændt marengs, Nutella, ristede hasselnødder og rød skovsyre. Jeg er ellevild med denne tærte og vil vove at påstå, at jeg bliver en lillebitte smule lykkeligere for hvert stykke, jeg spiser.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Maja Ambeck Vase
Foto: Maja Ambeck Vase

pynt. Ristede hasselnødder og mælkechokolade er det perfekte makkerpar og forenes her i en tærte, der i mine øjne trumfer de fleste. Marengsen er det pyntelige indslag.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

10-12 personer

Ingredienser:

Hasselnøddebund
150 g hasselnødder
15 g kakao
15 g flormelis
1 nip salt
50 g smør

GÆLDER KUN I DAG: Få fuld digital adgang resten af året for kun 136 kr.

Køb nu

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts