0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Farseret kaninryg med to slags polenta

Kanin er en udbredt spise i Frankrig. Her giver den franske bistro i København, L’Education Nationale, sit bud på kanin. Rettens originale navn er Râble de lapin aux tomates confites et polenta en deux façons.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Joachim Adrian
Foto: Joachim Adrian

FIN RULLE. Kaninryggen er farseret med confiterede tomater og salvieblade og svøbt i fedtnet, der kan bestilles hos slagteren.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Confiterede tomater

1. Lav et lille kryds i skindet i bunden af tomaten og uddyb ved stilken. Dyp den i kogende vand nogle sekunder og herefter i iskoldt vand. Træk skindet af, skær i fire stykker og fjern kerner. Bag bådene på en rist i ovnen i 4 timer ved 50 grader med salt, peber og olivenolie. Brug 100 g til retten.

Kanin

GÆLDER KUN I DAG: Få fuld digital adgang resten af året for kun 136 kr.

Køb nu

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts