0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Æggewraps med spicy bønnegryde

Vil du have en endnu sundere wrap, så blend en smule spinat i æggemassen. Disse æggewraps kan sagtens opbevares på køl i op til et par dage, så lav gerne en stor portion og kom fyld i, efterhånden som de skal spises.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Ditte Ingemann
Foto: Ditte Ingemann

Veggie. Tynde æggepandekager giver et proteinboost til det vegetariske bønnefyld.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

4 wraps

Æggewraps:
4 æg, Str. L
1 tsk. husk/loppefrøskaller
salt og peber
olie til stegning
Bønnegryde:
1 rødløg, finthakket
2 fed hvidløg, revet
1 tsk. stødt spidskommen
1 tsk. chiliflager
1 tsk. røget paprika
1 spsk. olie
1 rød peberfrugt, i små tern
1 dåse bønner, f.eks. kidneybønner, sorte bønner, hvide bønner eller en blanding, 240 gram.
1 dåse hakkede tomater
1 sød kartoffel,
1 dl vand
salt
Topping:
Masser af frisk koriander

Bliv en del af Politikens madunivers!

Få fuld adgang til alle artikler på politiken.dk inkl. et helt madunivers med 750 grønne opskrifter og i alt over 2000 opskrifter og madartikler.

Prøv første måned for 1 kr.

Annonce