0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Dampede blåmuslinger med citrongræs i kokosmælk

En kær veninde introducerede mig for sine krydrede kokosdampede blåmuslinger en lun forårsaften. Sikke en fryd for ganen! Min egen version er inspireret både af den og af den klassiske tom kha med galanga. Selv om man normalt ikke kan erstatte galanga med ingefær, synes jeg, at begge ingredienser passer fint her.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Sarah Coghill
Foto: Sarah Coghill

Forårsspise. Muslinger er - også - fantastiske med et asiatisk twist i form af ingefær, kokosmælk og chili.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

1. Rens muslingerne under rindende vand, og giv de åbne et bank mod bordpladen. Kassér, hvis de ikke rører på sig.

2. Hak galanga. Pil det yderste lag på citrongræsset af, skær begge ender fra og hak. Stød galanga, citrongræs og hvidløg til en pasta i en morter eller hak det meget fint.