0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Cookies med pistacienødder, mørk chokolade og flagesalt

Sprøde cookies med pistacienødder, mørk chokolade og flagesalt i ekstra store mængder. Cookieperfektion, hvis du spørger mig.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Maja Ambeck Vase
Foto: Maja Ambeck Vase

Cookies. Kagerne er lynhurtige at bage.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

12-15 cookies

Ingredienser

75 g blødt smør
150 g brun farin
1 æg
150 g hvedemel
1 tsk. flagesalt
70 g grønne, usaltede pistacienødder
70 g mørk chokolade

Sådan gør du:

  1. Kom smør og brun farin i en skål, og pisk det let og luftigt. Pisk æg i. Rør mel og 1/2 tsk. flagesalt i.
  2. Hak pistacienødder og chokolade groft, og vend nødder og chokolade i dejen (gem en smule til pynt).
  3. Rul dejen til små kugler, og sæt dem på en bageplade beklædt med bage-papir. Tryk dem let flade.
  4. Kom lidt hakkede pistacienødder, hakket chokolade og lidt flagesalt på hver cookie, og bag dem i ca. 10 minutter ved 200 grader.