0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Laksechevice med syltet ingefær, citron, æble, cremefraiche og ristet maltbrød

Ret nummer to er en god fusion af lidt Sydamerika, lidt Asien og noget nordisk. Det er en frisk ret med smag af citrus og intens smag af syltet ingefær.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Columbus Leth
Foto: Columbus Leth

Ultrafrisk. Laksen er lyngravad med citrus, næsten 'kogt' i citronsaft - en meget let og frisk fiskeret.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

1. Skær fisken i fire skiver på langs, og læg dem på fire små tallerkener.

2. Snit ingefær i tynde strimler, og fordel det på laksen.

3. Vask citronen, og riv skallen på den fine side af rivejernet hen over laksen. Pres saften derfra, og fordel det på fisken.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts