0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Lun salat med sorte bønner og søde kartofler

Denne salat passer godt til et stykke kød, f.eks. svinekød, gerne med en spicy marinade. De søde kartofler har godt af at få modspil af kraftige smage som f.eks. chili, spidskommen, ingefær, krydderurter og feta.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Ditte Ingemann
Foto: Ditte Ingemann

Salat. De søde kartofler er en skøn ingrediens i en lun salat.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

1. Skræl kartoflerne, og skær dem i skiver à ca. 1 cm. Vend skiverne med olie, salt og citronskal, og bred dem ud på en bageplade med bagepapir. Bag skiverne ved 200 grader (varmluft) i ca. 20 minutter.

2. Dræn bønnerne og skyl dem evt. i koldt vand. Skyl rucola og persille grundigt, og dyp det tørt. Fordel det på et stort fad, og kom bønnerne oven på. Fordel til sidst de bagte kartofler oven på salaten, og smuldr fetaen hen over.

3. Pisk ingredienserne til dressingen godt sammen og smag den til. Fordel dressingen over salaten inden servering.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Podcasts

Annonce