0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Iceberg, agurk, grønkål, kørvel, grønne bønner og avokadodressing

Spis ikke kun avokado med rejer, hakket æg og på ristet rugbrød, men udnyt dens mange muligheder: Dressingen med avokado og kærnemælk er genial - og den kan også bruges som sovs til fisk eller til et par grillede rejer.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Columbus Leth
Foto: Columbus Leth

Avokado. Salaten er frisk, rå og lækker, og især er dressingen med avokado blendet med kærnemælk rigtig god: Kærnemælken styrer det fede og søde i avokadoen, og dressingen kan bruges til mange forskellige slags salater.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

1. Alle ingredienser blendes sammen til dressingen og smages til med salt og peber.

2. Kog de grønne bønner møre, og køl dem af.

3. Skær agurk og selleri i passende skiver.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Podcasts

Annonce

Forsiden