0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Avokado-sashimi med yuzu-soja, syltet ingefær og wasabi-nødder

Dette er vegetarudgaven af den japanske sashimi, hvor tynde stykker råt kød eller rå fisk serveres med soja, wasabi og ingefær. Det kan en god avokado sagtens klare - her i en version med yuzu-soja, knuste wasabi-nødder og koriander.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Columbus Leth
Foto: Columbus Leth

Vegetarisk. Sashimi er en simpel, enkel og fin ret, typisk serveret som forret. Avokadoen kan sagtens klare sig med den stærke wasabi, den syltede ingefær, der har lidt eddikesmag, og den salte umamismag i sojaen.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst