0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Jamie Olivers bagte laksa med græskarkylling, citrongræs, jordnødder og ris

Laksa er en populær kokosmælkbaseret suppe i Malaysia, Singapore og Indonesien. En laksa-pasta fungerer også fint i en gryderet med kylling og ris.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

2 personer

Laksa-pasta
3 stilke citrongræs
3 fed hvidløg
10 cm ingefær
2 friske røde chilier
3 forårsløg
1 stort bundt frisk koriander, 60 g
3/4 dl kokosfløde
hvidvinseddike
fiskesauce
1 terning virkelig god hønseboullion
150 g blandede brune og vilde ris, eller brune ris
1 butternutsquash, 1,2 kg.
2 kyllingeoverlår, med ben
sesamolie
1 spsk. usaltede jordnødder
1 lime

Bliv en del af Politikens madunivers!

Få fuld adgang til alle artikler på politiken.dk inkl. et helt madunivers med 750 grønne opskrifter og i alt over 2000 opskrifter og madartikler.

Prøv første måned for 1 kr.

Annonce