2 Hak løg og den ene fennikel groft. Halvér den anden fennikel, skær den i tynde skiver, og læg dem eventuelt i isvand. Skræl bagekartoflen, og skær den i ca. 1 cm store tern. Smelt smørret i en gryde, og sautér løg, den hakkede fennikel og kartoffel i et par minutter, uden at det tager farve. Hæld 5 dl af væden fra muslingerne ved, og tilsæt vand. Bring i kog, og lad det simre, til kartoflerne er møre. Blend suppen, tilsæt fløde, og smag til med salt og peber.
3 Lun blåmuslingerne i suppen, og anret den i skåle med blåmuslinger i skal, fennikel og dildkviste eller fennikeltop.
Der skete en fejl, prøv igen senere
Der skete en fejl, prøv igen senere eller søg hjælp via vores kundecenter
Læs artiklen nu, og få Politiken i 30 dage
Få adgang til hele Politikens digitale univers nu for kun 1 kr.
Læs videre nuEr du under 30 år og udeboende? Få halv pris her