0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Fennikelsuppe med blåmuslinger

Fennikel og muslinger komplementerer hinanden smukt. I denne suppe indgår den anissmagende grøntsag på to måder: Den er både blendet sammen med resten af suppeingredienserne, og så fungerer den som sprød topping.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Nadia Mathiasen
Foto: Nadia Mathiasen

Smagfuld. Blåmuslingerne og fennikelen komplementerer hinanden perfekt i denne suppe.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER


2 Hak løg og den ene fennikel groft. Halvér den anden fennikel, skær den i tynde skiver, og læg dem eventuelt i isvand. Skræl bagekartoflen, og skær den i ca. 1 cm store tern. Smelt smørret i en gryde, og sautér løg, den hakkede fennikel og kartoffel i et par minutter, uden at det tager farve. Hæld 5 dl af væden fra muslingerne ved, og tilsæt vand. Bring i kog, og lad det simre, til kartoflerne er møre. Blend suppen, tilsæt fløde, og smag til med salt og peber.


3 Lun blåmuslingerne i suppen, og anret den i skåle med blåmuslinger i skal, fennikel og dildkviste eller fennikeltop.

Læs artiklen nu, og få Politiken i 30 dage

Få adgang til hele Politikens digitale univers nu for kun 1 kr.

Læs videre nu

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Podcasts

Annonce