Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Nadia Mathiasen
Foto: Nadia Mathiasen

RÅT. Det tager ingen tid at røre en tatar, der er en elegant servering, som får karakter af estragon og grovkornet sennep.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Tatar af sommerbuk med glaskål, estragon-mayo og brændt hvidløg

Lækker og nem lille forret til forår og sommer. Husk, at god køkkenhygiejne er særlig vigtig, når kødet skal serveres råt. Du bør desuden altid meddele din vildtforhandler, at kødet skal serveres som tatar, da ikke alt kød er egnet.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

1. Tænd ovnen på 250 grader, og pil hvidløgsfed. Sæt dem i ovnen i 1-2 timer, til de er helt sorte og sprøde.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden