Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Nadia Mathiasen
Foto: Nadia Mathiasen

RÅT. Det tager ingen tid at røre en tatar, der er en elegant servering, som får karakter af estragon og grovkornet sennep.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Tatar af sommerbuk med glaskål, estragon-mayo og brændt hvidløg

Lækker og nem lille forret til forår og sommer. Husk, at god køkkenhygiejne er særlig vigtig, når kødet skal serveres råt. Du bør desuden altid meddele din vildtforhandler, at kødet skal serveres som tatar, da ikke alt kød er egnet.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Sådan gør du:

1. Tænd ovnen på 250 grader, og pil hvidløgsfed. Sæt dem i ovnen i 1-2 timer, til de er helt sorte og sprøde.

2. Skræl glaskålen, og skær den i helt tynde skiver, gerne på et mandolinjern. Udstik dem evt. i ens cirkler, og læg dem i isvand i ca. 10-15 minutter.

3. Bland hakket sommerbuk med grovkornet sennep. Pil skalotteløget, hak det fint, og bland det i kødet sammen med salt og peber.

4. Pluk estragon, hak den fint, og bland den med mayonnaise. Smag til med en anelse hvidvinseddike.

5. Anret tataren på glaskålscirklerne sammen med estragonmayonnaise. Pynt med rød syre samt eventuelle blomster fra urten, og riv lidt brændt hvidløg over.

TIP: Brændt hvidløg giver en røget smag til retten, og så ser den flot ud revet over tataren og den hvide glaskål.

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden