0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Grillet kyllingelever med teriaky og koriander

Smør lever ind i karamelliserende teriakysauce, og giv den en chance på grillen.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Columbus Leth
Foto: Columbus Leth

Leveren længe leve. Den let bitre smag af lever får fantastisk modspil af teriakysaucen. Den giver både sødme, noget syrligt fra citronen og en krydret smag af ingefær. Kyllingelever skal kun grilles kort – får den for lang tid, bliver den tør og begynder at smuldre.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

2. Rens kyllingelever, og mariner dem i halvdelen af teriakysaucen. Sæt dem på pinde, og grill dem på en meget varm grill i ca. 1 minut på hver side.

3. Anret kyllingeleveren med ekstra teriakysauce, snittet koriander og chili. Kan fint serveres med ris og lime.