Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Columbus Leth
Foto: Columbus Leth

Nam prik num

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Grillet salsa, nam prik num fra Nordthailand

Asiens baba ganoush med en dejlig let røget smag, spicy og syrlig. Den er super god til skaldyr, dip til flæskesvær, rå grøntsager eller et par kogte æg.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Sådan gør du:

1. Prik auberginerne med en gaffel. Grill dem på en varm grill sammen med hele løg, hvidløg og chili, så de bliver let forkullede og falder sammen.

2. Kom det hele i en pose, mens de stadig er varme, så er det meget nemmere at pille skindet af. Pil skindet af, og kom indmaden i en morter eller blender.

3. Kom resten af ingredienserne deri, og blend det til en grov pure. Smag til med fiskesauce, sukker og chili. Salsaen skal smage let røget, frisk aflime og med en kant af chili.

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden