0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Grillsticks med sød gris, hvidløg, korianderrod og hvid peber

Der må gerne være lidt fedt på grisen til denne ret, for den søde og lidt salte pasta spiller godt med fedt. Pastaen får kant af den hvide peber og aromatisk smag af korianderrødderne, som er mildere og sødere end selve urten.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

1. Skær kødet i grove tern på ca. 2x3 cm, og vend dem med fiskesauce.

2. Kom sukker, peberkorn, hvidløg og korianderrødder i en morter, og knus til en grov pasta.

3. Vend grisen