Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Grillet poussin med citrongræs, limeblade og løg

Med disse små grillede høns får man en fornemmelse af, at man sidder på en bountyø et sted i Sydøstasien .

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Sådan gør du:

1. Rens og skær løget groft. Fjern bunden og 3 cm af toppen på citrongræsset, pil de 2 yderste lag af og hak det groft. Kom det hele i en blender sammen med salt og olie, og blend det til en grov puré.

2. Lav nogle lange snit i poussinens bryst og lår. Smør fuglen med pureen, smør rigeligt ned i snittene, og kom resten ind i fuglene. Hold fuglen godt sammen med 5-6 små grillspyd eller kødsnor.

3. Grill fuglene på en varm grill, og grill ved indirekte varme i ca. 30 minutter. Vend fuglene løbende.

4. Flæk fuglene og server dem med sød chilisauce og ris.

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden