0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Grillet poussin med citrongræs, limeblade og løg

Med disse små grillede høns får man en fornemmelse af, at man sidder på en bountyø et sted i Sydøstasien .

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

1. Rens og skær løget groft. Fjern bunden og 3 cm af toppen på citrongræsset, pil de 2 yderste lag af og hak det groft. Kom det hele i en blender sammen med salt og olie, og blend det til en grov puré.

2. Lav nogle lange snit i poussinens bryst og lår. Smør fuglen med pureen, smør rigeligt ned i snittene, og kom resten ind i fuglene. Hold fuglen godt sammen med 5-6 små grillspyd eller kødsnor.