0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Lav Camilla Plums krydrede hyldeblomst-salt

Hyldesmagen lægger sig som et aromatisk slør over gryderne og salatskålene, det er simpelthen fortryllende

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Ingredienser:
200 g meget groft salt
2 hele nye hvidløg
2 eller flere røde chili
0,5 l hyldeblomster
skal af to citroner

Med en krukke hyldeblomstsalt i skabet behøver man ikke tænke så meget over, hvad man skal gøre ved sin kylling eller sine grillanstrengelser med gris, lam og kalv, før glasset er tomt. Det er klart også muligt at tilsætte flere krydderier til saltet - kardemomme, spidskommen, bukkehornsblade, sortpeber, citrontimian - men denne her helt basale version er mest anvendelig.

Saltet kan bruges med det samme, før det er tørret, og holder sig