Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Nadia Mathiasen
Foto: Nadia Mathiasen

BYTTERET. Mangoen ser flot ud i salaten, men skulle lysten være til det, kan den sagtens erstattes med en moden avokado eller to.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Salat med lynstegt tun, mango og koriander

Nem og lækker sommermad, som er perfekt som forret til 4 personer eller hovedret til 2.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

4 personer

Ingredienser:

400 g tun
2 spsk. sorte sesamfrø
2 spsk. hvide sesamfrø
1 mango
1/2 bdt. koriander
2 forårsløg
2 håndfulde spæde salatblade
evt. hvidløgsspirer til pynt
3 spsk. soja
3 spsk. sesamolie
1 lime

Sådan gør du:

1 Skær tunen i 3-4 cm tykke skiver, og vend dem i sesamfrø. Lynsteg i olie på en varm pande i cirka 10 sekunder på alle sider. Sæt til side.

2 Skær mangoen i tern, snit forårsløg og koriander, og skær tunen i skiver. Kom det hele i en skål sammen med salatblade samt eventuelt hvidløgsspirer. Vend soja, sesamolie og limesaft sammen, og hæld dressingen over salaten.

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden